Image not available
Image not available
Rolling Hills

Rolling Hills Luxury Residences, një komunitet rezidencial luksoz, me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 40, 000 m2, është duke u ndërtuar. Investimi prej 122 vila të cilat variojnë në madhësi prej 350 m2 në 600 m2 , një Club House dhe një Park Argëtues, është projekti i parë i llojit të tij në Shqipëri. “Rolling Hills Luxury Residences” ndodhet në natyrën e bukur të Petrelës, Tiranë.

www.rollinghills.al