Programi “Ideja jote për Biznes” i Grupit Balfin shpall fituesit e parë

Ideja jote për Biznes, programi që shndërron ide të mëdha në biznese të mëdha, ka shpallur fituesit e tij të parë. Mes qindra ideve të analizuara, Departamenti i Projekteve përzgjodhi projektin “Amorette” nga gjimnazistët e shkollës “Sami Frashëri”...

Lexo më shumë...

Grupi Balfin – Punëdhënës i preferuar në tregun Shqiptar; Dimensionet dhe sfidat e kohës

‘Employer of choice’/Punëdhënësi i preferuar është term që përdoret shpesh për të përshkruar një industri apo sektor, biznese apo organizata, të cilat janë më të preferuarat apo të dëshiruarat për të punuar. Termi Punëdhënës i preferuar është një ter...

Lexo më shumë...

OKAIDI – Çanta e dashurisë

Nje jetë e dytë për veshjet Një jetë më e mirë për një fëmijë 200 fëmijë nga 200 familje në nevojë, kanë marrë pjesë më datë 6 Dhjetor, në festën e organizuar për ta nga Okaidi, në ambjentet e Teatrit Kombëtar Eksperimental, si pjesë e fushatës së k...

Lexo më shumë...

Shoqëritë e Grupit Balfin, FoodWay dhe TLP/Milsped, nënshkruajnë 7 Parimet e Fuqizimit të Grave

Food Way dhe TLP/Milsped, si pjesë e Grupit Balfin, kanë firmosur zyrtarisht 7 Parimet e Fuqizimit të Grave. Kjo është një nismë e Bashkisë Tiranë e ndërmarrë për herë të parë në Shqipëri, me mbështetjen teknike të UN WOMEN në Shqipëri dhe mbështetj...

Lexo më shumë...

Grupi Balfin shpallet fitues i Çmimit të Filantropisë 2016

Grupi Balfin është shpallur nga Partners Albania fitues i Çmimit të Filantropisë për vitin 2016 për kontributin e gjithanshëm në përmirësimin e cilësisë së jetës së individëve e komuniteteve, për mbështetjen e ideve inovatore të sipërmarrësve të rin...

Lexo më shumë...

Balfin Group njofton shitjen e Skopje City Mall në Maqedoni

Balfin Group, grupi më i madh i investimeve në Shqipëri, ka kënaqësinë të shpallë shitjen e Skopje City Mall tek Hystead Limited në Mbretërinë e Bashkuar për 92 milionë €. Skopje City Mall është projektuar, ndërtuar dhe menaxhuar nga Balfin MK, pjesë...

Lexo më shumë...

SPAR Albania hap rrjetin e supermarketeve dhe hipermarketeve

Gjigandi i supermarketeve SPAR, një ndër markat më të njohura botërore dhe lider në vendet e Europës Perëndimore të tregtimit me pakicë, pjesë e retailit të organizuar, tashmë është një realitet i prekshëm për publikun shqiptar. Duke filluar nga data...

Lexo më shumë...

Grupi Balfin

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon. Portofoli i investimeve të Grupit mund të kategorizohet në aktivitete për...  lexo më shumë

Fakte dhe Shifra

Grupi Balfin është grupi më i madh në Shqipëri. Mbi 3,000 persona punojnë në shoqëritë e Grupit tonë. Ne jemi të pranishëm në  Shqipëri, Austri, Maqedoni, Dubai, Kosovë, Greqi...lexo më shumë

Partneri Juaj

Grupi Balfin përfaqëson një partner të besueshëm dhe të vendosur në tregjet ku operon. Ai ofron një eksperiencë të gjerë dhe aktivitet në pjesën më të madhe të ekonomisë lexo më shumë

Search