Partneri Juaj

Grupi Balfin përfaqëson një partner të besueshëm dhe të vendosur në tregjet ku operon. Ai ofron një eksperiencë të gjerë dhe aktivitet në pjesën më të madhe të ekonomisë, përmes ekspertizës së duhur, burimeve njerëzore të kualifikuara dhe burimeve të forta financiare. Me investimet e tij, shërbimet e konsulencës dhe partneritetet, Balfin është aty për t’ju përkrahur në portofolin tonë të fushave kryesore:

 • Zhvillimi në Pasuritë e Paluajtshme
 • Shitjet me pakicë
 • Energji
 • Bankë
 • Industri Minerare
 • Shërbime
 • Turizëm

Ne jemi krenarë për bashkëpunime solide me institucione prestigjoze si:

 • AAEF ( Albanian American Enterprise Fund)
 • EBRD ( European Bank for Reconstruction and Development)
 • DEG (Deutsche Investitions-Und Entwicklungsgesellschaft)
 • Raiffeisen Bank
 • Societe General
 • Intesa San Paolo Bank
 • Samsung
 • Arcelik
 • SPAR International
 • LG
 • BEKO
 • Jumbo
 • dhe të tjerë