Image not available
Image not available
Ambasador 3

Ambasador 3, një ndërtesë rezidenciale me një zonë totale ndërtimi 32,300 m2 u përfundua në vitin 2015. Ndërtesa me 23 kate mbi bazament, dy prej të cilave do të përdoren për aktivitete tregtare, dhe 4 kate nëntokë janë hapësirë parkimi, ofron administrim të plotë dhe shërbimin e mirëmbajtjes në 24 orë. “Ambasador 3” ndodhet afër Liqenit Artificial në Tiranë dhe vetëm disa minuta nga qendra e qytetit.

www.manetci.al