Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Rolling Hills

Rolling Hills Luxury Residences, një komunitet rezidencial luksoz, me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 40, 000 m2, është duke u ndërtuar. Investimi prej 122 vila të cilat variojnë në madhësi prej 350 m2 në 600 m2 , një Club House dhe një Park Argëtues, është projekti i parë i llojit të tij në Shqipëri. “Rolling Hills Luxury Residences” ndodhet në natyrën e bukur të Petrelës, Tiranë.

www.rollinghills.al