Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
PJ 137 Living

PJ 137 Living GmbH është themeluar në dhjetor të vitit 2019 si një kompani e BALFIN Holding.

Kompania është e fokusuar në ndërtimin dhe zhvillimin e zonës rezidenciale në Rrugen Peter Jordan 137, e cila është e pozicionuar midis District 18 dhe District 19 të qytetit të Vjenës. Projekti shtrihet në një sipërfaqe rreth 1000 metra katrorë me një investim total prej 10 Milion Euro.

Kompleksi rezidencial në Vjenë parashikohet të përfundojë në vitin 2022.