Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Tregti me Shumicë dhe Pakicë

Grupi Balfin është pionieri i krijimit të zinxhirëve të shitjeve me pakicë duke i propozuar klientëve markat dhe produktet më cilësore me çmimet më të mira. Aktivitetet e tregtisë me pakicë janë të përqëndruara në : elektronikë, veshje, markete, produkte ushqimorë dhe industriale, lodra për fëmijë, etj.
Grupi Balfin ka treguar që di të manaxhojë dhe zgjerojë rrjetet e dyqaneve me pakicë në tregun shqiptar dhe di si të përshtatet me tregun e rajonit pasi ka arritur ta zgjerojë aktivitetin e rrjeteve të pajisjeve elektronike, dyqaneve të veshjeve dhe lodrave për fëmijë në Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi dhe Bosnje Hercegovinë.