Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Aladini

Aladini është imazhi i ri i "Dyqan Taxi". Dyqan Taxi ka qenë platforma e parë që ka sjellë në mënyrë të mirëfilltë shërbimin e tregtisë online në Shqipëri dhe pas shtatë vitesh njohuri dhe eksperiencë u vendos ndryshimi i imazhit dhe emrit ne Aladini. Në ditët e sotme Aladini është kompania më e madhe e shitjeve online në Shqipëri me një larmi të gjerë artikujsh të cilët shtohen dita-ditës. Sot kjo kompani ka të regjistruar mbi 60.000 klientë në 5 portalet e saj kryesore, www.aladini.al, www.idedhuratash.al, www.bukinist.al , www.beba.al , www.sekret.al dhe dergon mbi 150 porosi në ditë në çdo cep të Shqipërisë. Aktualisht “Dyqan Taxi” ka të punësuar mbi 50 punonjës të cilët janë të gjithë të rinj me eksperiencë në këtë treg të cilët kanë mundësuar suksesin e kompanisë ndër vite.