Image not available
Image not available
Image not available
Dyqan Taxi

"Dyqan Taxi", është kompania më e madhe e shitjeve online në Shqipëri, pjesë e grupit Balfin, grupi më të madh dhe inovator i investimeve në Shqipëri dhe rajon.
Me një larmi të gjerë artikujsh të cilët shtohen dita-ditës, “Dyqan Taxi” është i pranishëm në treg që prej nëntorit të vitit 2011.
Sot kjo kompani ka të regjistruar mbi 60.000 klientë në 5 portalet e saj kryesore, www.dyqantaxi.com, www.idedhuratash.al, www.bukinist.al , www.beba.al , www.sekret.al dhe dergon mbi 150 porosi në ditë në çdo cep të Shqipërisë.
Aktualisht “Dyqan Taxi” ka të punësuar mbi 50 punonjës të cilët janë të gjithë të rinj me eksperiencë në këtë treg të cilët kanë mundësuar suksesin e kompanisë ndër vite.