Image not available
Image not available
Image not available
Fashion Group

Fashion Group është grupi i parë i shitjeve me pakicë. U themelua në vitin 2005 dhe synonte të rimodelonte tregun shqiptar të shitjeve me pakicë i cili gjithashtu prezantoi risitë e marrëveshjeve franchise. Fashion Group ka prezantuar markat më të suksesshme në botë duke themeluar një standart të ri të shërbimit ndaj konsumatorit dhe tregëtisë. Qëllimi i Fashion Group është të furnizojë tregun shqiptar me produkte alternative cilësore dhe ka rezultuar i suksesshëm me zgjerimin e portofolit të markave që menaxhohen në dy qendrat më të mëdha tregtare në vend, TEG dhe QTU. Fashion Group është ambicioz dhe është duke planifikuar zhvillime, rritje dhe pasurim të tregut me veshje të modës së fundit dhe marka për konsumatorët shqiptar, të cilat do të shtojnë vlerë në tregun shqiptar me cilësi, produkte moderne dhe mbi të gjitha me çmime të përballueshme. Fashion Group gjthmonë është në kërkim për të propozuar marka të reja veshjesh në Shqipëri. Markat dhe çmimet janë zgjedhur në mënyrë specifike që t’i përshtaten nevojave të tregut. Së fundmi me mbi 10 marka kryesore: Cortefiel, Springfield, Geox, Parfois, Women'Secret, Goldenpoint, Okaidi, Mango, Prenatal, dhe Carpisa, aktiviteti i Fashion Group zhvillohet në 19 dyqane.

www.facebook.com/FashionGroupAlbania