Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Neptun International

Rrjeti ndërkombëtar Neptun ofron markat më të mira të pajisjeve elektroshtëpiake apo teknologjike në vendet e Ballkanit perëndimor si Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë.

Neptun International përbëhet nga 28 dyqane në Neptun Shqipëri, 21 dyqane në Maqedoni dhe 7 në Kosovë. Duke ofruar gamën më të re dhe më të gjerë të pajisjeve elektronike dhe elektroshtëpiake për konsumatorët, Neptun është lider i tregut në Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë.

Aktualisht Neptun International ka marrëveshje me tregjet më të mira ndërkombëtare që ofrojnë produkte elektronike të teknologjisë së lartë.