Image not available
Neptun Kosovë

Neptun në Kosovë është shitësi më i madh me pakicë i pajisjeve elektronike dhe elektrike në vend. Neptun ka filluar zgjerimin në tregun kosovar në vitin 2007.

Së fundmi, Neptun Kosova ka hapur dyqanin më të ri në Istog i cili është i shtati dyqan në këtë treg.

www.neptun-ks.com