Image not available
Neptun Maqedoni

Neptun operon në tregun maqedonas që në vitin 1998. Sot, me 21 dyqane, Neptun është lider në tregun e elektronikës dhe pajisjeve elektroshtëpiake.

Rrjetit të shitjeve me pakicë iu dha çmimi Superbrand për 2011/2012 dhe Nr.1 për raportin më të mirë cilësi-çmim në kategorinë e të mirave të bardha nga klientët dhe ka marrë çmimin Best Buy për 2015/2016

www.neptun.mk