Image not available
Neptun Shqipëri

Neptun është rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike në Shqipëri dhe ndër kompanitë me rritjen më të madhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Neptun ofron shitje me pakicë të produkteve elektronike nga TV dhe kompjutera, celularë, deri në pajisje më të mëdha elektroshtëpiake të një game të plotë produktesh që i përshtaten çdo kërkese të konsumatorit.

Me 28 dyqane në Shqipëri dhe vazhdimisht duke u zgjeruar, Neptun është i pranishëm në të gjitha qytetet kryesore të Shqipërisë. Duke patur gamën më të madhe të pajisjeve elektronike si dhe duke ofruar produktet më të fundit, Neptun është lider i tregut për shitjen me pakicë të pajisjeve elektronike në Shqipëri.

www.neptun.al