Image not available
Image not available
SPAR

SPAR Albania është bërë pjesë e Grupit Balfin në Qershor të vitit 2016. Grupi Balfin ka pregatitur një plan investimesh për modernizimin dhe zgjerimin e rrjetit aktual me 10 hipermarkete dhe 100 supermarkete, me qëllimin kryesor që SPAR të jetë lider në tregun e konsumit të organizuar në Shqipëri. Tashmë SPAR sjell për klientët shqiptarë dhe ata të rajonit cilësi dhe risi me një gamë shumë të gjërë produktesh, të cilat vendosin një standard të ri. SPAR është themeluar në vitin 1932 në Hollandë. Prej asaj kohe SPAR vazhdon ekspansionin duke u shtrirë në më shumë se 48 vende të ndryshme të botës përfshirë kontinentin e Europës, Australisë, Afrikës dhe Azisë. Çdo ditë 12.176 dyqane vizitohen nga më shumë se 13 milion klientë me një xhiro prej 38 Miliardë Euro.

www.spar.al